Wat is Sacred Dance ?
terug

Tanja Mulder:
Ik ben trainer, coach en docent. Voor het bedrijfsleven ontwikkel en geef ik trainingen op maat in o.a. sociale vaardigheden, communicatie en feedback, assertiviteit en sociaal maatschappelijk leiding geven.  Daarnaast sta ik deeltijd voor de klas als docent en mentor.
Momenteel werk ik niet als dansdocent. Wel werk ik met veel plezier op vrijwillige basis als secretaris bij de ‘Dansparasol ‘(koepelorganisatie voor docenten en geïnteresseerden in sacrale dans) en ben ik sinds 2011 verbonden aan de docentopleiding sacrale dans als docent in communicatie, groepsdynamica en lichaamsbewustzijn. In 2002 studeerde ik zelf af aan de opleiding tot docent sacred dance. Ik blijf mij, met veel plezier, bijscholen in binnen en buitenland en geniet zelf regelmatig van de dans en het weer leerling zijn.

Vak:communicatie, groepsdynamica en lichaamsbewustzijn

Ik geloof dat beweging ingezet kan worden om tot persoonlijke verandering en groei te komen en de dans is een mooie en effectieve vorm van ‘in beweging komen’. Ik zet binnen mijn werk dans en lichaamsbewustwording daarom ook regelmatig in . Mijn kracht ligt in het belichten van groei. Ik heb een positieve instelling en geloof in ontwikkeling en groei. Humor is daarbij voor mij een waardevol Instrument.